26 Syawal 1445  |  06 May 2024

Timbalan Ketua Setiausaha Kanan,JPM membuat lawatan kerja ke Masjid Wilayah Persekutuan

26.3.2012

Timbalan Ketua Setiausaha Kanan,Yg.Bhg. Datuk Othman bin Haji Mahmood telah mengadakan satu lawatan kerja ke Masjid Wilayah Persekutuan untuk meninjau kerja-kerja menaiktaraf struktur bangunan dan kemudahan Masjid Wilayah Persekutuan oleh pihak Jabatan Kerja Raya.Turut hadir mengiringi beliau pada sesi lawatan tersebut ialah Yg.Bhg. Dato’ Othman bin Mustapha, Ketua Pengarah JAKIM.

26.3.2012