24 Syawal 1445  |  04 May 2024

Program Tamrin Nisa’

6.2.2011

Masjid Wilayah Persekutuan dengan kerjasama HELWANI Persatuan Pelajar Islam Selangor Darul Ehsan (PEPIAS) telah menganjurkan Program Tamrin Nisa’ bertempat di Dewan Seminar Masjid Wilayah Persekutuan bermula 4 hingga 6 Februari 2011. Program tersebut telah disertai seramai 40 peserta wanita yang terdiri dari pelajar-pelajar di institusi pengajian tinggi. Majlis Perasmian Penutup bagi program tersebut telah disempurnakan oleh Ustaz Hj Halim bin Zakaria, Penolong Pengarah Masjid Wilayah Persekutan. Beliau juga turut  menyampaikan  sijil penyertaan kepada wakil peserta.

6.2.2011