27 Syawal 1445  |  07 May 2024

Program Sehari Disayangi

3/8/2013

Cawangan Kebajikan dan Sosial MWPKL dengan kerjasama Yayasan Insan Prihatin dan Penyayang Malaysia  (YIPPM) telah menganjurkan Program Sehari Disayangi bertempat di dewan jamuan muslimin MWPKL.  Pada majlis tersebut sumbangan berbentuk duit raya dan barangan makanan telah disampaikan kepada anak-anak yatim dan warga emas. Manakala sumbangan wakaf kerusi roda dan telekung telah disampaikan kepada beberapa masjid terpilih di sekitar Kuala Lumpur.

3/8/2013