26 Syawal 1445  |  06 May 2024

2.3.2012

2.3.2012

Pentadbiran Masjid Wilayah Persekutuan telah mengadakan Majlis Bacaan Yasin dan Tautan Ukhuwah bersama pegawai dan kakitangan pengurusan Masjid Wilayah Persekutuan. Jemputan terdiri dari pegawai dan kakitangan pentadbiran MWP, wakil ahli jawatankuasa MWP dan juga syarikat-syarikat penyelenggaran yang telah dilantik oleh pentadbiran MWP. Majlis dimulakan dengan bacaan yasin dan doa dipimpin oleh Us.Ashraf b. Ibrahim. Selepas bacaan yasin dan doaYg.Bhg. Imam Besar Tuan Hj. Zakariah Isa telah menyampaikan ucapan aluan dan diteruskan dengan ucapan oleh En. Ahmad Irham b. Ikmal Hisham KPPK Bahagian Khidmat Pengurusan JAWI dan Ustazah Azizah bt Hassan KPPK Bahagian Dakwah JAWI.