20 Syawal 1445  |  30 April 2024

Lawatan Mahabbah Bil-Hal ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia

20.11.2012

20.11.2012

Masjid Wilayah Persekutuan telah mengadakan Program Lawatan Mahabbah  Bil-Hal ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia diketuai oleh Yg. Bhg. Imam Besar MWP Tuan Hj. Zakariah bin Isa. Program yang dianjurkan oleh Cawangan Kebajikan dan Sosial  MWP turut disertai oleh 2 orang ahli Jawatankuasa Pentadbiran Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.  Kedatangan ahli rombongan telah disambut oleh Prof. Dr.Jaafar Md Zain, Timbalan Dekan Perkhidmatan Klinikal PPUKM. Beliau turut menyampaikan taklimat ringkas dan mengiringi ahli rombongan menziarah dan menyampaikan sumbangan kepada pesakit-pesakit di wad terpilih.