25 Syawal 1445  |  05 May 2024

Lawatan Kerja Ke Dewan Bahasa Dan Pustaka

23.5.2013

Satu Lawatan Kerja Ke Dewan Bahasa Dan Pustaka oleh Masjid Wilayah Persekutuan telah diadakan dengan rombongan seramai 15 orang terdiri dari pegawai-pegawai pentadbiran MWPKL dan guru-guru Sekolah Rendah Agama Ibn Khaldun MWPKL. Rombongan yang diketuai oleh Yg. Bhg. Imam Besar MWPKL, Tuan Hj Zakariah Bin Isa ...

23.5.2013

Satu Lawatan Kerja Ke Dewan Bahasa Dan Pustaka oleh Masjid Wilayah Persekutuan telah diadakan dengan rombongan seramai 15 orang terdiri dari pegawai-pegawai pentadbiran MWPKL dan guru-guru Sekolah Rendah Agama Ibn Khaldun MWPKL. Rombongan yang diketuai oleh Yg. Bhg. Imam Besar MWPKL, Tuan Hj Zakariah bin Isa telah disambut oleh pegawai-pegawai kanan Dewan Bahasa dan Pustaka bertempat di lobi DBP seterusnya diiringi ke bilik mesyuarat untuk sesi taklimatDalam sesi taklimat lawatan tersebut rombongan telah diberikan penerangan tentang latarbelakang dan fungsi DBP disamping membincangkan tentang perkara-perkara yang dapat dijalankansecara kerjasama antara DBP dan MWPKL.