20 Syawal 1445  |  30 April 2024

Lawatan ke Hospital Besar Kuala Lumpur

14.8.2012

Masjid Wilayah Persekutuan dan Persekutuan Seruan Islam Selangor dan Wilayah Persekutuan       (JAM’IYAH) telah mengadakan lawatan ke Hospital Besar Kuala Lumpur untuk memberikan sumbangan sempena dengan kedatangan Syawal 1433H kepada pesakit-pesakit yang sedang menerima rawatan di wad-wad yang telah dipilih di hospital tersebut. Sumbangan-sumbangan telah disampaikan oleh sukarelawan-sukarelawan JAM’YAH yang diketuai oleh Tuan Hj. Zakariah Isa, Imam Besar MWP yang turut diiringi oleh pegawai-pegawai dari Pentadbiran Hospital Besar Kuala Lumpur.

14.8.2012