20 Syawal 1445  |  30 April 2024

Kem Motivasi Pelajar-Pelajar Sijil Pelajaran Malaysia

19.7.2012

Masjid Wilayah Persekutuan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Wilayah Persekutuan telah mengadakan Kem Motivasi Pelajar-Pelajar Sijil Pelajaran Malaysia bertempat di Impian Country Resort, Hulu Langat, Selangor. Kem yang diadakan selama 3 hari bermula pada 17 hingga 19 Julai 2012  disertai seramai 80 orang pelajar tingkatan 5 yang dipilih daripada sekolah-sekolah menengah di sekitar Kuala Lumpur. Semua pelajar-pelajar yang menghadiri kem motivasi tersebut menerima sijil penyertaan pada majlis perasmian penutup yang telah disampaikan oleh Ketua Sektor Pendidikan Islam Jabatan Pelajaran Wilayah Persekutuan.

19.7.2012