25 Syawal 1445  |  05 May 2024

Ceramah Merentas Gerbang Taqwa

8.2.2014

Gemilang Travel and Tours dengan kerjasama Masjid Wilayah Persekutuan telah mengadakan “Ceramah Merentas Gerbang Taqwa dan Penerangan Penyelesaian Permasalahan Wanita di Tanah Suci” bertempat di dewan serbaguna MWPKL. Ceramah telah disampaikan oleh Us.Azlan Abdul Jalil, Pengurus Modul dan Latihan GETT dan Ustazah Yusnah binti Yusuf, Pembimbing Haji Tabung Haji. Seramai 700 orang peserta  telah hadir pada program tersebut.

8.2.2014