ASRAMA LELAKI & PEREMPUAN

PENGENALAN

Asrama lelaki dan perempuan adalah di antara kemudahan yang tersedia di Masjid Wilayah Persekutuan.

Asrama lelaki dan perempuan terletak di aras 1 (satu) Anjung E.
Seiring dengan kemudahan lain yang tersedia, Masjid Wilayah menawarkan perkhidmatan bilik dengan harga yang berpatutan, kami juga komited dalam memberikan perkhidmatan dengan menitik beratkan elemen kebersihan dan keselesaan bagi tetamu yang datang menginap.

Keseluruhan bilik yang dilengkapi dengan penghawa dingin, namun yang membezakan bilik-bilik ini adalah perbezaan saiz katil dan kemudahan yang terdapat di dalam bilik.

Asrama lelaki dan perempuan menyediakan 2 katil single untuk setiap bilik. Tempahan bilik dibuka seawal 3 bulan sebelum tarikh penggunaan dan bagi walk in adalah bergantung pada kekosongan selewatnya seminggu sebelum menginap.

Asrama lelaki dan perempuan terletak di aras satu (1), Anjung E.

Asrama Lelaki

Asrama Perempuan
8 unit sahaja.
*Bilik dilengkapi 2 buah katil

Bilik A
6 unit sahaja.
*Bilik dilengkapi 2 buah katil.

Bilik B
Bilik Asrama sedang dibaiki.
*Bilik dilengkapi 4 buah katil.

Asrama Lelaki  Asrama Perempuan
Sewaan : RM60.00 (semalam) Sewaan Bilik A : RM60.00 (semalam)
Sewaan Bilik B : RM50.00 (semalam)
Klik disini untuk muat turun JADUAL TEMPAHAN ASRAMA & BILIK INAPAN