Kursus Adobe Ilustrator Siri 1

kursus adobe ilustrator pic1

 

23-24 Sept. 2017 l 2-3 Muhamram 1439H (Sabtu dan Ahad)- Masjid Negara Malaysia telah menganjurkan Kursus Adobe Ilustrator Siri 1 dengan kerjasama Masjid Wilayah Persekutuan bertempat di Makmal Komputer, Masjid Wilayah Persekutuan.

 

Kursus telah disertai seramai 23 orang peserta dari pelbagai peringkat umur, sama ada pelajar mahupun yang sudah bekerja dan dijayakan oleh dua (2) orang tenaga pengajar. Sepanjang kursus ini, peserta dapat mengenal dan mempraktikkan kegunaan tools yang penting dalam penghasilan design menggunakan perisian Adobe Ilustrator. Selain itu, peserta juga dapat menambahkan lagi skill mereka dalam bidang penghasilan design sendiri. 

Masjid Negara Malaysia berbesar hati akan meneruskan Kursus Adobe Ilustrator Siri 2 pada 7-8 Oktober 2017 / 18-19 Muhamram 1439H bagi mereka yang tidak dapat hadir pada kursus siri 1 ini. Pihak penganjur juga mengucapkan sekalung tahniah kepada peserta-peserta yang telah berjaya menamatkan Kursus Adobe Ilustrator Siri 1 semoga ilmu yang diperolehi ini dapat dimanfaatkan dan disebarkan lagi.

 

kursus adobe ilustrator pic4 kursus adobe ilustrator pic3
kursus adobe ilustrator pic5 kursus adobe ilustrator pic2

 

Disediakan Oleh:

Admin, Masjid Wilayah Persekutuan.