Perlawanan Bolasepak Persahabatan

30/11/2013

Sempena dengan Sambutan Muharram 1435H satu  Perlawanan Bolasepak Persahabatan  9 Sebelah telah dianjurkan oleh Masjid Wilayah Persekutuan KL bertempat di padang Sekolah Kebangsaan Kiaramas, Jalan Duta KL. Sebanyak 4 pasukan telah dijemput selain Masjid Wilayah Persekutuan sebagai penganjur menyertai perlawanan tersebut iaitu pasukan dari Masjid Negara, Masjid Putra/ Masjid Tunku Mizan ZainaL Abidin, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan dan PIBG SK Kiaramas . Turut hadir memberi sokongan semasa perlawanan berlangsung ialah Encik Abdul Aziz bin Abdul Rahman, Ahli Jawatankuasa Masjid Wilayah Persekutuan KL.

30/11/2013