Sabtu 15/08/2020 | 26 Zulhijjah 1441

Majlis Bacaan Yaasin dan Forum Perdana

7.2.2014

Masjid Wilayah Persekutuan telah menjadi tuan rumah kepada Majlis Bacaan Yaasin dan Forum Perdana Sempena Sambutan 40 Tahun Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan ( MAIWP ). Majlis telah dimulakan dengan bacaan yaasin yang dipimpin oleh               Tuan Hj. Zakariah bin Isa, Imam Besar MWPKL selepas solat Maghrib di dewan solat utama dan diteruskan dengan program forum perdana bertempat di dewan serbaguna selepas solat Isyak. Hadir pada majlis tersebut ialah Y.bhg Dato’ Haji Othman bin Mustapha, Ketua Pengarah JAKIM, Datuk Hj. Zainal Abidin bin Jaafar, Ketua Pegawai Eksekutif MAIWP dan Tuan Haji Paimuzi bin Yahya, Pengarah JAWI.

7.2.2014